Hälsoanalys och coaching

Holistisk hälsoanalys

Hur jobbar jag med mina klienter?

Jag anpassar och skräddarsyr en behandlingsplan för just dig, utefter vad jag har analyserat och din målsättning. Jag anpassar utefter din livssituation. Det kan innefatta näringsrekommendationer, homeopatiska medel, kosttillskott och olika livsstilsnycklar för att ta dig vidare till ditt bättre mående. 

Jag utgår från din livssituation och hjälper dig långsiktigt med en hållbar vardag. Prioritet är stress och det behöver vi reducera först innan kroppen är mottaglig för självläkning, eftersom det kan skapa stagnationer/blockeringar. Finns 3 olika former typ av stress: fysisk stress, mental/emotionell stress och organstress (kemikalier, tungmetaller, parasiter med mera som stör kroppens system) Det första 2 typer av stress kan, om det varit långvariga, påverka organens funktion.

.
.
.

Metodik

Livsstilsanalys

Innan vårt möte fyller du i ett formulär som ger mig din hälsostatus, livsstil, kost, sömn, motion och din stressnivå. Du uppger din målsättning och dina utmaningar.

Tung- och ansiktsdiagnostik

Ett verktyg som har sitt ursprung i traditionell kinesisk medicin (TKM). Metoden går ut på att se din hälsa inifrån och ut. På ansikte och tungan finns olika reflexzoner som speglar hur kroppen och de olika organen mår på insidan. Obalanser i kroppen system speglar det som jag ser på ansikte och tunga. Jag letar efter avvikelser så som färgskiftningar, rodnader, svullnader för att se vilka se vilka zoner/orkan som indikerar på obalanser.

Du skickar bilder till mig via ett säkert journalsystem på din tunga och ditt ansikte som jag analyserar och som vi under samtalet vårt samtal går igenom.  

Boka tid för analys

Få koll på din nuvarande hälsostatus och förebygga ohälsa. För dig som inte har större obalanser i livsstil och hälsa.

Pris: 1790 kr
Vad ingår: 80 min konsultation. Livsstilsformulär, ansikts- och tungdiagnostik och genomgång av din hälsa och mina rekommendationer.

Redo att ta klivet?

Kostnadsfri första konsultation

Är du intresserad av att veta mer om hur jag kan stötta och hjälpa dig?

Känner du att det är redo att ta klivet och vill att jag coachar dig till ditt mål? Du gör jobbet med verktyg, kunskap och stöttning som jag ger dig under vägens gång…

Kontakta mig för en första gratis 20 minuters konsultation. Vi ses antingen över ett besök, via zoom eller telefon. I samtalet berättar du om vad du vill ha hjälp med och vilka mål du har. Jag berättar hur jag arbetar och vilka paket jag erbjuder för ett eventuellt samarbete med mig som coach. Därefter kan du bestämma dig om du vill boka en ny tid och vilket paket som passar dig i nuläget.

.

Vänta inte!

Boka en tid idag