Om

Din personliga holistiska hälsocoach

Theodora Sauma Das

Min syn på hälsa fick en totalomvändning när jag körde slut på mig själv till utmattning. Tron om att man är hälsosam för att man tränar flera dagar i veckan eller att man äter ”bra”. När jag tittar i backspegeln kan jag ärligt säga att jag motarbetat mig själv och hade en missuppfattning om hälsa. Kärlek och omtanke till mig själv var inget jag bidrog till själv, utan det ansvaret la jag på min omgivning.

Efter min utmaning växte mitt intresse för hälsa ännu mer och jag gick djupare in i ämnet hälsa och utmattning. Jag insåg efter mycket utbyte, böcker och utbildningar att helhet är nyckeln till optimal hälsa.

Jag är diplomerad kostrådgivare med kognitiv inriktning och certifierad holistisk hälso- och livsstilsterapeut. Jag hjälper idag klienter att hitta balans och grundorsaken för att bli av med sina besvär. Jag har skapat versionen, coachen som jag behövde. Kunskap och verktyg som jag gärna vill dela med mig för att få dig att få tillbaka kvalitén i livet utan symtom, och glädjen att fortsätta leva ditt bästa liv och balansera allt vad din livssituation innebär för dig.

Utbildning

Hälso- och livsstilsterapeut, Holistic Health Academy
Kostrådgivare
LPG-terapeut